Termékek Menü

Csont nélküli húsok és belsőségek kutyák barf étrendjéhez

Csont nélküli húsok és belsőségek kiporciózva, többféle kiszerelésben.

  • Kényelmesen adagolható, kisebb kiszerelésű húsok: lazachús, lóhús, őzhús, szarvashús, bárány, marha nyúl, hering ínyenc kutyáknak: a nagy választék jó jön, ha Te magad állítod össze kedvenced menüjét!

Tudj meg többet a BARF étrendről kisállat dietetikus szakértőnktől, ide kattintva: BARF 1*1

Nézet:
Rendezés:

Marhahús kutyáknak és macskáknak, 1kg-s kiszerelésben, darálva.

Szállítás alatt
1.290 Ft
100% marha zöld pacal -  igazi kincs: a kutyák imádják, szinte nem tudsz belőle túl sokat etetni, hiszen ideális arányban tartalmaz kálciumot és foszfort is.
Szállítás alatt
690 Ft
100% bárány izomhús és pacal mix -  a bárány tiszta, egészséges húsa és a pacal együtt igazi befutó érzékenyebb, allergiára hajlamos kutyák étrendjében!      
Raktáron
1.050 Ft
100% bárány zöld pacal -  igazi ínyencség, kuriózum, ami tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal - a négylábúak nagy kedvence.
Raktáron
890 Ft
Marha belsőség mix: máj, lép, vese - darálva, fogyasztásra előkészítve. Egy felüdülés a belsőség etetés kapcsán - csak kiolvasztod, és már tálalhatod is!
Raktáron
550 Ft
Bárány belsőség mix: máj, szív, tüdő - darálva, fogyasztásra előkészítve. Egy felüdülés a belsőség etetés kapcsán - csak kiolvasztod, és már tálalhatod is!
Szállítás alatt
590 Ft

Hűtő és fagyasztó használat 10 parancsolat.

Raktáron
690 Ft

Narancs színű szívecskés hűtőmágnes

Raktáron
390 Ft

Zöld szívecskés hűtőmágnes

Raktáron
390 Ft
100% lazachús, darálva -  a lazac tele van Omega 3 zsírsavakkal, az egyik legegészségesebb összetevője  barf étrendnek. Nagy kedvenc érzékenyebb, allergiára hajlamos kutyák étrendjében! Érdemes vele kiegészítened kedvenced étrendjét, különösen akkor, ha sok csirkét eszik. 
Raktáron
990 Ft
100% szarvashús, darálva
Raktáron
1.090 Ft
100% lóhús, darálva
Szállítás alatt
1.190 Ft
100% őzhús, kockázva
Szállítás alatt
2.090 Ft