A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. A sütik abban segítenek, hogy a legjobb élményben részesülj böngészés közben. A sütiket bármikor törölheted a böngésződben a „sütik törlése” opcióval.
Termékek Menü

Farkaskonyha Bárány húsos szegycsont darálva 500g

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
850 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Kiszerelés
500 g
Mennyiség:

Termékleírás

Bárány húsos szegycsont finomra darálva - akkor jöhet jól, ha kedvenced nem tud csontot enni, vagy félsz a csont etetéstől. A gyárban egyenletesen, géppel apróra darálják a szegyet, nem maradnak benne nagyobb darabok, így nem okozhat problémát akkor sem, ha a kutyusod nem ehet csontot egészben (pl fogazat problémák, idős kutya) 

Szárnyasra allergiás kutyáknak is remek kálcium forrás

Nézd meg az analitikai összetevőket, ahol részletesen elolvashatod, mennyi termék a fehérje és zsírtartalma, a zsírtartalom ismerete hasznos kedvenced étrendjének öszzeállításában.  

Német gyártó partnerünk helyi farmerektől szerez be minden húst, a bárány is kisebb termelőktől, a környékből származnak, így biztosítva van a húsok kiemelkedő minősége.

Összetevők: 99,5% bárány húsos szegycsont, 0,5% lenmagolaj

Analitikai összetevők: nyersfehérje 14,7%, nyers olajok és zsírok 20,8%, nedvességtartalom 53,51%, nyersrostok 5,6%, nyershamu 9,38%, 

BARF 1x1 tipp:

A húsos csont ideálisan 15-20%-ot tesz ki a barf étrendben.   

Barf étrend esetén egy felnőtt kutya ajánlott napi eledel adagja összesen a kutya saját testsúlyának 2-4%-a. Felnött kutyáknál a napi adag a gyakorlatban legtöbbször 2-3% között van, nagytestű kutyáknál inkább 2%, kistestűeknél 3% körül van. Kivételes esetben, extrém igénybevétel esetén fordul elő, hogy ennél többre van szükség. 

Kiegészítő eledel kutyáknak. 
Felhasználás: Humán fogyasztásra szánt élelmiszerektől elkülönítve olvasztandó, olvadás után tálalható. Tárolási hőmérséklet: -18 °C. Állateledel, csak állati fogyasztásra!  

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 14.