Termékek Menü

Partnereink

A Farkaskonyha termékeket online shopunkon kívül megtalálod állatorvos partnereinknél, valamint egyes állateledel szaküzletekben.

Kiemelt figyelmet fordítunk nemcsak termékeink kifogástalan minőségére, hanem a szolgáltatásunk színvonalára is. Olyan partnerekkel dolgozunk, akik - hozzánk hasonlóan mindenekelőtt kedvenceink egészségét szem előtt tartva alakítják ki termék kínálatukat.

Partnereink listája folyamatosan bővül, és hamarosan közzétesszük itt a weboldalon is, hogy tudd, hová ugorj be, ha hirtelen elfogyott valami. 

Ha még nem dolgozunk együtt, de szeretnél üzletedbe, rendelődbe kompromisszumoktól mentes, általánosan, bármely étrendhez, akár házi koszthoz is társítható bio és natúr kutya étrend kiegészítőket, illetve BARF étrendhez ajánlott kiegészítőket, gyógynövényeket, algákat, természetes vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint tartósítószerektől, színezékektől mentes, egészséges, hypoallergén eledeleket, jutalomfalatokat - írj nekük MOST, hogy mielőbb felvehessük veled a kapcsolatot:

Itt küldhetsz nekünk azonnali üzenetet!