A weboldal cookiekat használ a felhasználói élmény növeléséhez. A sütik abban segítenek, hogy a legjobb élményben részesülj böngészés közben. A sütiket bármikor törölheted a böngésződben a „sütik törlése” opcióval.
Termékek Menü

Házi csirkével etette Boros Vali gasztroblogger a kutyáját - követői nekiestek!

Böszörményi Andrea kisállat dietetikus szakértő Farkaskonyha


"Mutatom, miből fő Ladynek a vacsora... a puli azt eszi, amit mi, de a nagy kutya többet eszik, neki pluszban főzök...ez most a saját leves kockámmal megfő húslevesnek.
A comb és szárnycsontokat kiszedem...kap hozza tésztát és 3 napra elég neki.. a csirke 1,5 kg...ez szabadon tartott tanyasi csirke, a sajátomból nem jutott annyi, hogy neki is azt adjak, ezért vettünk neki 10 ilyet, az kb. 1 hónapra elég, persze jut mellé a saját kajánkból is hozzá...". - Boros Vali így ír Blogjában pulija házi kosztjáról, ami miatt Vali kapott hideget és meleget.
 
Az interneten komment özönnel helytelenítik a dolgot, mások pedig épphogy támogatják Valit. A témáról írt a Ripost is,
Holnap reggel ezen  apropóból erről a nagyon is húsba vágó témáról beszélgetünk a TV2 Mokkában, ahová ezúttal a négylábú sztárunk Woody, sőt a séfünk is elkísér!
 
Tényleg ördögtől való ötlet házi koszton tartani a kutyát? 
Jó -e a kutyának, ha húst adunk neki
Hogyan élhet egy kutya házi csirkén, míg mások éheznek? - ahogy az egyik kommentelő kérdezi.
 
Kedvenceink táplálásáról számos tudományos álláspont létezik, a  lehetséges alternatívák közül most egy picit a házi koszt kerül a terítékre. 
 
Te is főzöl kedvencednek?
Tudj meg többet a témáról, kedvenced helyes,  egészséges táplálásáról.
Egy korábbi videónkban azt is megmutattuk, hogyan csináld jól, ha a házi koszt mellett teszed le a voksodat. 
Nézd meg a videot most és iratkozz fel Youtube csatornánkra - tanulj velünk kedvencedről:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reggel 7:15-kor találkozunk a TV készüléked előtt! Szurkolj Woodynak, kicsit lámpalázas:-)
Forrás:

 

Üdv, 

Böszörményi Andrea
kisállat dietetikus szakértő

@ Farkaskonyha

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus