Termékek Menü

Szeretnél Farkaskonyha terméket ajándékba?

Szeretnél Farkaskonyha terméket ajándékba?

VÉGRE itt a nyár, indulhat a vakáció - ezen a héten már az időjárás is nyári arcát mutatja!
Nyári bohókás hangulatunkban kiötlöttünk egy izgalmas ajánlatot, amit kár lenne kihagynod! 

Rendelj a Farkaskonyhából legalább 5.000 Ft értékben, és válassz hozzá INGYENES TERMÉKEKET! 
A választható ajándékok köre attól függ, hogy milyen értékben rendelsz. 

 

 

Már 5.000 Ft-os rendelés mellé jár ajándékba Henne Kronch lazacos rágcsálnivaló, vagy 600g Natures Menu kacsás párolt menü.

10.000 Ft-tól INGYEN kipróbálhatod vadonatúj rágcsálnivalónkat, a szárított bárány pacalt, vagy a Henne 600 grammos lazacos jutalomfalatát. Választhatod akár immunerősítő gyógynövény keverékünket, az Immun-R-t, vagy 250 grammos egészséges szőr és bőrkondit támogató, tápláló barna algát, az Ascophyllum Nodosumot.

15.000 Ft-tól INGYEN hazavihetsz egy Natures Menu Superfood-ot általad választott ízben. Ez a termék fagyasztva szárított húsból és kemencében sült zöldségekből, zabból készül. Nyaraláshoz is ideális, és jutalomfalatként is imádják. Választhatsz kedvencednek egy Pocak Mix gyógynövény keveréket, amely támogatja kedvenced emésztőrendszerét - mindig jó, ha kéznél van - nyaralás közben pláne! 

ÍGY TUDOD kiválasztani az AJÁNDÉKODAT: miután a megvásárolni kívánt termékeket KOSÁRBA TESZED, a kosár oldalon a rendszer automatikusan felajánlja a választható ajándékok listáját.

A választható ajándékoknál a rendelési értékhatárba nem számít bele a szállítási költség és az utánvét.

MINDEN AJÁNDÉK csak a készlet erejéig választható. Az ajándék lista a három nap alatt változhat (ha kifogyna valami, kivesszük az ajándék listából). Ha tehát a fentiek közül valamit már nem találsz az ajándék listában, az azért lehet, mert időközben elfogyott:-).

Nézz szét nálunk most, és szerezd meg az AJÁNDÉK TERMÉKEK egyikét! AJÁNLATUNK csak PÉNTEKIG (2017. június 23) érvényes.

Tartalomhoz tartozó címkék: statikus