Termékek Menü

Szállítás

FAGYASZTOTT TERMÉKEK ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁSA

Szállítási díj: 3.300 Ft  (tartalmazza a fagyasztva szállítás költségét (thermo dobozban vagy fagyasztós autóval). Minimum rendelés: 9 kg 

Ingyenes szállítás: min. 50 kg fagyasztott termék rendelése esetén az egész országban ingyen szállítunk, fagyasztós autóval, körfuvarban, max. 2 héten belül.

Tervezz előre, rendelj közösen kutyás barátaiddal és spórolj a költségeken! Így minden forintot kedvencedre költhetsz, nem csomagolásra / üzemanyagra! 

Így történik a fagyasztott termékek szállítása:  

9 kg - 49 kg között a fagyasztott rendeléseket hétfő-kedd-szerdai napokon postázzuk. Csütörtök - pénteken már nem adunk fel fagyasztott csomagot, így biztosítva, hogy hétvége előtt megérkezzen. Visszaigazoljuk, hogy melyik napon érkezik az áru. Kiemelten fontos, hogy aznap át tudd venni, ellenkező esetben kiolvadhat! 

50 kg fölött: a szállítás ingyenes és rendeléstől számított 2 héten belül történik, előre egyeztetett napon. Rendelés után felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük, melyik napon tudjuk vinni a termékeket, saját fagyasztós autónkkal, körfuvarban.

FAGYASZTÁST NEM IGÉNYLŐ TERMÉKEK szállítása Magyarországon:

0 - 4999 rendelési értékhatárig: 990 Ft.
4999 - 9999 Ft közötti rendelési érték esetén: 790 Ft
10.000 - 14.999 Ft közötti rendelési érték esetén: 590 Ft 
15.000 Ft bruttó rendelési értéktől ingyenes

 Az utánvét kezeléséért a futárszolgálat külön díjat számol fel, ezért ez a fizetési mód többe kerül, mint az előreutalás vagy a bankkártyás fizetés. (+290 Ft. rendelésenként.) Ezt a díjat meg tudod spórolni, ha bankkártyás, vagy előre utalásos fizetési módot választasz.

Mikor kapom meg a rendelésem?

1-2 munkanapon belül. Mitől függ?

Ha nem fagyasztott termékről van szó, a 12:00 óra előtt beérkezett rendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, a 12.00 óra után beérkezett rendelések pedig másnap kerülnek feladásra.

Ha utalást válaszottál, az utalás beérkezését követő munkanapon adjuk fel a csomagodat. 

A fagyasztott termékekre vonatkozóan mindig egyénileg egyeztetjük veled a feladás napját, hogy biztosan át tudd venni a csomagot.

Amint megkaptuk a rendelésed, tájékoztatunk a csomag várható érkezésének napjáról, személyes átvétel esetén arról, mikorra tudjuk összekészíteni a termékeket.

A megrendeléseket – ha a termék adatlapján a "raktáron" állapot látható, 1-2 munkanapon belül kézbesítjük, illetve 1 munkanapon belül átvehetőek az üzletben.

Hány órakor érkezik a csomagom? 

A futár munkanapokon 8-17 óra között kézbesíti a csomagod az otthonodba vagy munkahelyedre, ezért kérjük olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy.

A szállítás napján a DHL / GLS futárszolgálattól kapsz egy SMS-t, amelyben tájékoztatnak a csomag kézbesítésének várható időpontjáról. 3 órás időintervallumot adnak meg. Az SMS-ben megkapod a futár számát is, akinél tudsz érdeklődni.

Ha hívod a futárt, készítsd elő a csomagszámodat, ő az alapján fog tudni segíteni.
Az alábbi adatokra lesz szüksége a futárnak az azonosításhoz:
Feladó: Farkaskonyha Kft.
GLS / DHL csomagszám (amit megkapsz tőlük emailben)

Garantált időpontban történő szállítást sajnos nem tudunk ígérni, mivel az csak jelentős plusz költségekkel lenne biztosítható.

Ha nem tudod megoldani, hogy napközben valaki átvegye a csomagot, akkor célszerű a több mint 550 GLS csomagpont egyikére kérni a szállítást. (fagyasztott termék esetén erre nincs lehetőség). Azt, hogy melyik GLS csomagpontban szeretnéd átvenni a csomagot, a rendelésnél ki tudod választani egy térképes kereső segítségével.

Tudok -e Magyarországon kívüli szállítási címre csomagot rendelni?

Örömmel küldünk csomagot az alábbi EU-s országokba, ahol néhány napos átfutási idővel lehet számolni:

Írj az ügyfélszolgálatunknak a hello@farkaskonyha.hu címre, és küldünk egyedi ajánlatot a szállításra.

Mi a teendő sérülten érkezett csomag esetén? 

Igyekszünk a csomagokat megfelelően becsomagolni.
Amennyiben a csomagod ennek ellenére esetleg mégis sérült állapotban érkezne, kérjük minden esetben vetess fel jegyzőkönyvet a futárral átvételkor amivel igazolni tudod a sérülés tényét.
Az erre vonatkozó részletekért kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.